Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yavuz Yılmaz'ın cenazesinde Erdoğan ile Yılmaz birbirlerine sarılıp ağladı

Düzenleyen:
Yavuz Yılmaz'ın cenazesinde Erdoğan ile Yılmaz birbirlerine sarılıp ağladı

GÜNDEM Haberleri

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın oğlunun cenazesinde anne Berna Yılmaz ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, birbirlerine sarılıp gözyaşı döktü.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin camiye getirilişi sırasında annesi Berna Yılmaz'ın hüzünlü bakışı görüntülere yansıdı. Berna Yılmaz ile Emine Erdoğan birbirlerine sarılıp ağladı.

BERNA YILMAZ'IN BİTKİN OLDUĞU GÖZLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Yavuz Yılmaz'ın cenaze töreninde Mesut Yılmaz ile Berna Yılmaz'a başsağlığı diledi. Oğlunun ölümüyle derin üzüntüye boğulan Berna Yılmaz'ın bitkin olduğu gözlendi.

EMİNE ERDOĞAN TESELLİ ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenaze törenine katıldı. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Yılmaz ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. Emine Erdoğan'ın Berna Yılmaz'ı sarılarak teselli ettiği görüldü. Oğlunun ölümüyle derin üzüntüye boğulan Berna Yılmaz'ın bitkin olduğu gözlendi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...