Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Selim Temurci: Hak ettikleri cezayı alacaklar

Düzenleyen:
Selim Temurci: Hak ettikleri cezayı alacaklar

POLİTİKA Haberleri

AK Parti İl Başkanı Selim Temurci ve ilçe belediye başkanları Silivri'de 15 Temmuz davalarını takip etti.

AK Parti İstanbul teşkilatı, millettin egemenliğine zincir vurmak isteyen FETÖ hainlerinin yargılandıkları davaların takipçisi olmaya devam ediyor.

İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Milletvekilleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe ve Belediye Başkanlarıyla birlikte, FETÖ hainlerinin yargılandığı Silivri Ceza İnfaz Kurumundaki, AK Parti İstanbul İl Başkanlığını İşgal davası duruşmasını takip ederek, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

HAİNLER EN AĞIR CEZAYI ALACAKLAR

FETÖ hainlerinin hak ettikleri en ağır cezayı alıncaya kadar, 15 Temmuz davalarının takipçisi olacaklarının altını çizen İl Başkanı Dr. Temurci, “15 Temmuz 2016’dan buyana geçen sürede bu davanın takipçisi olduk. Acılarımız taze, şehitlerimiz ve gazilerimiz hep aklımızda. Onlara karşı minnet borçluyuz. Milletimize karşı borçluyuz. Bu vefanın gereği olarak buradayız ve hainler en ağır cezayı alıncaya kadar da olmaya devam edeceğiz. Bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. 15 Temmuz darbe girişimini diğer darbelerden ayıran en önemli özellik, 16 Temmuz sabahı buna teşebbüs eden hainlerin derdest edilerek yakalanmasıydı. Milletimize kurşun sıkanları adalete teslim ederek, demokrasimize ve milli iradeye sahip çıktık. Milletimiz lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bu millete ve bu coğrafyaya diz çöktürmek isteyenlere çok önemli bir ders vermiştir. AK Parti İstanbul teşkilatları olarak bizler 15 Temmuz’un bitmediğini görmekteyiz. Hem ülkemizde hem de dünyada yaşananlar bunu gösteriyor. O karanlık gece kaybedenler, 15 Temmuz darbesine kontrollü darbe diyenlere adeta sufle vermiştir. Yine 15 Temmuz gecesinin mağluplarının, bugün Kudüs ve Türkiye için kirli oyunların içinde olduklarını da biliyoruz” dedi.

İstanbul İl Başkanlığının, 15 Temmuz direnişinde çok önemli işlevi olduğunu vurgulayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci, sözlerini şöyle sürdürdü: “İl Başkanlığımızı işgal davası diğer davalar gibi önemlidir. 15 Temmuz gecesi direnişin fitilini ateşleyen merkezin adıdır, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı. Tankların Şehitler Köprüsü’nü kapatmasının hemen ardından, 2 milyon üyemizi ilçe ve belediye başkanlarımızla birlikte meydanları doldurması için teyakkuza geçiren merkez İstanbul İl Başkanlığıdır. Televizyonlara canlı bağlanarak, aziz milletimizi demokrasiye ve liderine sahip çıkmaya çağıran yerin adı İl Başkanlığımızdır. Partimizin İl Başkanlığı, bu sebeple o gece işgal girişimine uğrayan tek siyasi kuruluştur. Bizler canımızı hiçe sayarak, milletimizin emanetine ve liderimize sahip çıktık. Milleti örgütleyerek, organize eden isimsiz kahramanlar, İlçe ve Belediye Başkanlarımız ve Milletvekillerimiz bugün yine buradalar. Duruşmaların başlamasından buyana bizim için Silivri artık sürekli olduğumuz yerlerden biri oldu. Burada olan, takip eden, vazife alan, hizmet eden ve buna vesile olan bütün kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. Milletimize karşı olan sorumluluğumuzun, bilinciyle buradayız. Rabbim bir daha bizlere 15 Temmuz geceleri yaşatmasın. Bizler hakimlerimize ve adalet sistemimize güveniyoruz. Türlü yalanlarının, hainliklerinin ve millete kurşun sıkmanın bedelini ödeyecekler. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...