Kocaman'dan Tudor ve Terim cevabı

Kocaman'dan Tudor ve Terim cevabı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman Karabükspor maçı sonrası Galatasaray'ın görevine son verdiği Igor Tudor ile ilgili gelen soruyu cevapladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kardemir Karabükspor maçının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Aykut Kocaman, Galatasaray'ın Igor Tudor ile yollarını ayırmasıyla ilgili sorulan soruyu da yanıtladı.

İşte Aykut Kocaman'ın Igor Tudor yorumu...

''Tudor'a geçmiş olsun diyorum. Sonuçta Galatasaray'ın iç işleri. Bizim mesleğimizin cilvesinden bir tanesi bu. Türkiye'deki antrenörlerin çalışma ortalaması daha da azalmıştır diye tahmin ediyorum. 14 haftaydı daha önce. Bir şeylerin bir takımda oturması uzun bir süreç. Hala çabalıyoruz ama hala %60'lardayız. Bir şeyleri oturtmak uzun bir süreç. İnsan alışkanlıklarını değiştirmek kadar zor bir şey yok bu hayatta.''

TERİM GELİRSE DENGE DEĞİŞİR Mİ?

Bu tarafına yorum yapmanın bir anlamı yok. Hiç kimseye ihtiyacımız olmadan, kendi göbeğimizi kesebilecek durumdayız. Bence Allah'ın bir lütfu bu"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...