Ankara Valiliği'nden 'şehit' açıklaması

Düzenleyen:
Ankara Valiliği'nden 'şehit' açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Ankara Valiliği, Gölbaşı'nda bir polisin şehit olduğu olayda kaçan, uyuşturucu ve asayiş olaylarında kaydı bulunan E.İ. isimli şahsın, yapılan aramalar sonucunda yakalandığını açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada, "19.12.2017 Salı günü, saat 05.00 sularında Siirt-İstanbul seferini yapan bir yolcu otobüsü, Gölbaşı girişindeki uygulama noktasında polis ekiplerince durdurulmuş, kimlik kontrolü sırasında, şüphe üzerine araçtan indirilen kişi üst araması yapıldığı sırada kaçmaya başlamıştır. E.İ. isimli şahsıyakalamak için yaşanan kovalamaca sırasında, polis memuru Hakan Can, kazaen açılan ateş sonucu şehit olmuştur" denildi. 

Uyuşturucu ve asayiş olaylarında kaydı bulunan E.İ. isimli şahsın, yapılan aramalar sonucunda yakalandığı belirtilerek soruşturmanın devam ettiği kaydedildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...