Avustralya'dan Fatih Terim açıklaması!

Düzenleyen:
Avustralya'dan Fatih Terim açıklaması!

SPOR Haberleri

Avustralya Futbol Federasyonu'ndan Ben O'Neill, geçen günlerde Bosna Hersek Federasyonu ile de görüşen Fatih Terim ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim ismini ne doğrulayacağını ne de yalanlayabileceğini söyleyen Ben O'Neill, "Teknik adam konusunda adayları içeren bir liste oluşturuldu. Ve yeni antrenörün kim olacağını belirleyecek bir de özel kurul oluşturuldu. Bu kurul Şubat ayına kadar kararını verecek ve Dünya Kupası'nda Avustralya Millî Takımı'nın başında kim olacağını belirleyecek" dedi. 

Avustralya Futbol Federasyonu medya-iletişim direktörü, 'Fatih Terim'i tanıyıp tanımadıkları' sorumuza da yanıt verdi. O'Neill, "Fatih Terim'in kim olduğunu biliyoruz. Türk Millî Takımı ve Galatasaray ile başarılar kazanmış bir teknik adam olduğunun farkındayız" diye konuştu.

Öte yandan Karabükspor ile yolları ayrılan Tony Popovic'in de olası adaylar arasına dahil olduğu yönünde yeni iddialar da ortaya atıldı. Avustralya Futbol Federasyonu daha çok yabancı hocaya yönelse de, Popovic'in yerli adaylar arasında şansını deneyeceği, Kangurular'ın başına geçmenin kendisinin rüyası olduğu belirtildi. (Skorer)

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...