Rus Büyükelçi Karlov suikastının perde arkası

Düzenleyen:
Rus Büyükelçi Karlov suikastının perde arkası

GÜNDEM Haberleri

Rus Büyükelçi Andrey Karlov'un ölümüyle ilgili savcılıktan yapılan açıklamada, telefondaki tüm bilgilere ulaşıldığı bildirildi. Açıklamada teröristbaşı Gülen'in katili tanıdığı da belirtildi.

Açıklamada teröristbaşı Gülen'in katili tanıdığı da belirtildi.

RUS HEYET, EMNİYETTE TEMASLARDA BULUNDU

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin soruşturma için gelen Rus heyet, Ankara Emniyet Müdürlüğünde temaslarda bulundu.

Rus heyette savcı, güvenlik ataşesi, Acil Durum Bakanlığı ve adli tıp yetkilileri yer aldı.

Heyet, Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin soruşturma hakkında Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü yetkilileri ile bilgi alışverişinde bulundu.

3'Ü POLİS 5 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Rus heyet, dün de Ankara Adliyesini ziyaret ederek soruşturmaya ilişkin görüşmeler yapmıştı.

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov, 19 Aralık'ta Ankara'da katıldığı bir sergide uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Karlov suikastının faili Mevlüt Mert Altıntaş ise polisin açtığı ateş sonucu öldürülmüştü.

Cinayetle ilgili, aralarında Guru Medya Yayın Grubu Başkanı Hayreddin Aydınbaş'ın da bulunduğu 3'ü polis 5 kişi tutuklanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...