Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak’ta terör operasyonu: 9 gözaltı

Düzenleyen:
Şırnak’ta terör operasyonu: 9 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

Şırnak Emniyet Müdürlüğü tarafından Silopi, Kumçatı ve Toptepe köyünde yapılan operasyonla terör örgütüne kurye, milis, işbirlikçi olarak faaliyet gösteren 9 kişi gözaltına alındı.

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, “18.12.2017 tarihinde ilimiz Silopi, merkezi ve merkeze bağlı Kumçatı beldesi ile Toptepe köyünde emniyet müdürlüğümüz koordinesinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon neticesinde, PKK/KCK Bölücü Terör Örgütünün (BTÖ) silahlı uzantısı olan YPS içerisinde kurye, milis, işbirlikçi olarak faaliyet gösteren ve KCK/TY yapılanması içerisinde de sosyal medyada terör örgütü propagandası yapan; il merkezinde 5, Silopi ilçesinde 1, Kumçatı beldesinde 2, ve Toptepe köyünde 1 olmak üzere toplamda 9 şahıs gözaltına alınmış olup şahıslara ait adreslerde yapılan aramalar sonucunda bulunan materyallere de el konulmuştur. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemler adli makamlarca yürütülmektedir” denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...