Hakkâri Valiliğinden son dakika açıklaması: Hepsi imha edildi

Düzenleyen:
Hakkâri Valiliğinden son dakika açıklaması: Hepsi imha edildi

GÜNDEM Haberleri

Hakkâri'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda 3'ü patlamış 5 adet el yapımı patlayıcı ele geçirildi.

Valilik'ten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet  Müdürlüğü görevlilerince PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre  edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmaların sürdürüldüğü  belirtildi. Açıklamada, "19 Aralık günü saat 10.00 sıralarında ilimiz Şemdinli  İlçesi Altınsu köyü Kilise Tepe sırtlarında yapılan arazi arama tarama faaliyeti  neticesinde 3 adet patlamış ve 2 adet patlamamış el yapımı patlayıcı ele  geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler bomba imha ve inceleme ekipleri  tarafından usulüne uygun olarak olay yerinde imha edilmiştir. Konu ile ilgili  adli tahkikat devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...