Kazada yaralanan 2 çocuklu kadın kurtarılmadı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kazada yaralanan 2 çocuklu kadın kurtarılmadı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Samsun’da yolun karşısına geçmeye çalışırken yanında 2 oğlu ile birlikte kamyonetin çarparak yaraladığı anne tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Samsun’un Canik ilçesi Çevre Yolu viyadük altında 16 Ekim'de meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Sinop’un Boyabat ilçesinde ikamet eden Fazıl Ulusoy Samsun’daki özel bir hastanede kalp ameliyatı olmuş, Fazıl Ulusoy’un yanına gelen eşi Fatma Ulusoy (67) ile oğulları Mehmet Ulusoy (50) ve Hüseyin Ulusoy (36) lokantaya gitmek için hastaneden çıkıp yaya olarak yolun karşısına geçmek isterlerken Selahattin A.’nın kullandığı 55 BR 310 plakalı kamyonet çarpmıştı.. Kazada yaralanan anne Fatma Ulusoy, ile oğulları Mehmet Ulusoy ve Hüseyin Ulusoy 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Fatma Ulusoy yapılan müdahalelere rağmen bu akşam hayatını kaybetti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...