Valbuena'nın performansı, Aykut Kocaman'ı tatmin etmedi

Düzenleyen:
Valbuena'nın performansı, Aykut Kocaman'ı tatmin etmedi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe tribünlerinin sevgilisi Fransız, Karabük maçındaki şovuna rağmen hocasının gözüne giremedi. Valbuena, savunma zaafları sebebiyle biraz daha yedek oturacak gibi...

M. Emin Uluç

Karabük maçında oyuna giren Valbuena, önce Mehmet Topal’a asist yaptı, ardından da jeneriklik bir gole imza atarak zaferi perçinledi. Fransız yıldız, Fenerbahçe’yi Galatasaray’ın üzerine taşıyan bu performansının ardından “Benim yerim saha içi” hareketi yaparak Aykut Kocaman’a mesaj yolladı. Ama Kocaman, Valbuena’yla aynı fikirde değil. “Cevap verilecekse zaten saha içerisinde bu şekilde verilir” diyerek Fransız’ın başarısını ve hırsını takdir ettiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Ancak futbol tek taraflı bir oyun değil” sözleriyle Valbuena’nın henüz istediği kıvama gelmediğine dikkat çekti.

Bu şekilde devam et

Karşılaşma sonrası Mathieu Valbuena’yla özel bir görüşme yapan Aykut Kocaman “Sen bu takımın en önemli parçalarından birisin. Ofansif anlamda çok önemli işler yaptın” diyerek Fransız yıldızı övdü. Ancak Kocaman, övgüsünü “Ama” diyerek sürdürdü. Futbolun takım oyunu olduğunu tekrarlayan Aykut Hoca “Bu tek kişilik ve tek taraflı bir şov değil. Takım oyununu geliştirdikçe kadronun değişmezlerinden biri olursun” ifadesiyle Valbuena’nın savunma ve pozisyon eksiklerine vurgu yaptı. Tecrübeli teknik adam, Valbuena’ya gelişim gösterdiğini ancak henüz istediği kıvama gelmediğini söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...