Akış: Kılıçdaroğlu, diyet ödüyor

Düzenleyen:
Akış: Kılıçdaroğlu, diyet ödüyor

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı sözde belgeler ve AK Parti’yi hedef aldığı konuşmalarına, kişisel web sitesinden yayımladığı “17 Aralık darbe girişiminin yıl dönümde Kılıçdaroğlu’na açık mektup” başlıklı yazısıyla cevap verdi.

Akış, “Muazzam siyasal kabiliyetiniz ve FETÖ’ye olan diyet borcunuzu ödeme konusundaki cömert tavrınızla, tarih karşısında o kadar çabuk deşifre oldunuz ki, bizi oldukça zahmetli bir sabır yükünden de kurtardınız. Eğer utanmıyorsan dilediğini yap, diye çok sevdiğim bir hadis-i şerif var. 15 Temmuz hain işgal girişiminden sonra bile hâlâ FETÖ ile bu kadar eşgüdümlü hareket edebiliyor ve 17-25 Aralık sürecinin yalan ve iftiralarını bu denli sahipleniyor olmanız, bize bu noktada hiçbir sınır tanımadığınızı gösteriyor. Bu yüzden bundan sonrası için de aparatı olduğunuz yapıların lehine dilediğinizi yapmaya devam edebilirsiniz” dedi. Haber Merkezi

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...