Artı 1 TV'de Uğur Dündar depremi

- Güncelleme:
Artı 1 TV'de Uğur Dündar depremi

GÜNDEM Haberleri

Uğur Dündar, ekibiyle birlikte "Artı 1" kanalından ayrılma olayının perde arkasını Halk TV'ye anlattı. Canlı yayına bağlanan Dündar, şu açıklamalarda bulundu..

Uğur Dündar, ekibiyle birlikte "Artı 1" kanalından ayrılma olayının perde arkasını Halk TV'ye anlattı. Canlı yayına bağlanan Dündar, şu açıklamalarda bulundu..İşte Uğur Dündar'ın konuşmasından satırbaşları, 'Bağımsızlığımızın tehlikeye girdiğini, tepeden müdahaleler geldiğini görünce istediğimiz yayıncılığı yapamayacağımızı gördük ve hep birlikte "Artı 1" den ayrıldık. Kanalın CEO'su ve aynı zamanda kurucularından olan Tuncay Mollaveisoğlu'nun kanalla olan ilişkisinin onur kırıcı bir şekilde sonlandırılması kabul edilemez bir durumdur. Bizim yaptığımız iş gerçek haberciliktir. Haber genel yayın yönetmeni Mustafa Hoş gibi ilkeli bir gazeteciye tepeden müdahale başlayınca anladım ki biz burada işimizi yapamayacağız. Mustafa Hoş'un bağımsızlığının kısıtlanması kabul edilemezdi ve bizde hep birlikte ayrılmaya karar verdik. Gazeteciler televizyoncular bu kanalı kurdu ve bu noktaya getirdi. Bu ekip nereye giderse gitsin aynı başarıyı yakalayacaktır. TV'ler artık değişime uğradı ve bizler artık dizi izlemek istemiyoruz, bizler artık gerçekleri görmek istiyoruz. Biraz nefes aldıktan sonra belki daha güzel bir başlangıç yapacağız.
Uğur Dündar'la birlikte "Artı 1" den ayrılanlar arasında Özlem Gürses, Ece Temelkuran, Banu Güven, Mustafa Hoş, Haluk Şahin, Turgut Erat, Salvo Kohen, Barbaros Şansal gibi isimler var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...