Neymar’ın kanatları altında

Düzenleyen:
Neymar’ın kanatları altında

SPOR Haberleri

Paris Saint-Germain’in genç yeteneği Mbappe, takım arkadaşı Neymar’ın kendisine çok yardımcı olduğunu söyledi ve “Beni kanatlarının altına aldı” dedi.

 

Fransız futbolunun yükselen yıldızı; Kylian Mbappe; France Football dergisine konuştu. 20 yaşına basan futbolcu, Paris Saınt-Germain'e transferinde Neymar'ın büyük rol oynadığını dile getirdi. 

Mbappe,, "O’nunla her şey daha farklı oldu. Beni kanatları altına aldı. Ben ondan daha geç takıma katıldım. Buna karşın Neymar bana transferimle ilgili sürekli mesaj gönderdi" dedi.

Fransız forvet, Neymar'ın saha içinde de kendisine büyük yardımlarda bulunduğuna dikkat çekti... 

Kylian Mbappe, France Football'un 10 yıllık hedefiyle ilgili bir sorusuna, "Dünyanın en iyi kulübünde forma giymek istiyorum. Bu Paris Saint-Germain ise, burada kalmak isterim" yanıtını verdi. 

Neymar ve Cavani ile birlikte çok iyi bir ortaklık kurduklarını dile getiren başarılı futbolcu, hücumda herkesin birbirini iyi anladığı değerlendirmesini yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...