Turkcell personeline pazarlama eğitimi

Düzenleyen:
Turkcell personeline pazarlama eğitimi

Ekonomi Haberleri

Turkcell, bölüm ve uzmanlık alanından bağımsız tüm çalışanlarının faydalanabildiği Pazarlama Master Programı’nı hayata geçirdi.

Bu programla Boğaziçi, Wharton, Illionis gibi dünya çapındaki üniversitelerden duayenlerin ders vereceği uzun soluklu bir eğitim yolculuğu hazırlandı. Pazarlama Master Programı, tüm yıla yayılan ve 100 saat eğitimle bir şirket içerisinde verilen en kapsamlı pazarlama programı olma özelliğini taşıyor. Turkcell olarak pazarlama farkındalığına yönelik çok kapsamlı bir eğitim seferberliği başlattıklarını belirten Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün “Turkcell’i bölgede lider yapacak, en değerli varlığımız olan Turkcell çalışanlarının, müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlamasını, küresel ürünleri doğru şekilde müşterilerine sunmasını ve ortak pazarlama bakış açısıyla hareket etmesini amaçlıyoruz. Çalışanlarımızın eğitime ve işinde profesyonelliğe verdikleri önemi de bu sayede anlamış oluyoruz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...