Süper Loto Çekiliş sonuçları sorgulama | 21 Aralık MPİ Süper Loto Bilet sorgulama öğrenme ekranı

Düzenleyen:
Süper Loto Çekiliş sonuçları sorgulama | 21 Aralık MPİ Süper Loto Bilet sorgulama öğrenme ekranı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

6 haftadır devreden Süper Loto geçen hafta 12 milyon 292 bin 622 lira 1 kuruş haftaya devretti. Peki Süper Loto sonuçları belli oldu mu? Süper Loto çekilişinde şanslı numaralar hangi oldu gibi sorularının cevabı belli oldu. Süper Loto bu hafta da devretti. İşte bu haftanın Süper Loto çekilişine dair detaylar.

Süper Loto Bilet Sorgulama, Süper loto çekiliş sonuçları Millî Piyango İdaresi tarafindan her hafta Perşembe günü çekilişi yapılan Süper Loto sonuçları bu akşam 21.45'te belli oldu. Süper Loto oynayanlar zengin olma hayaliyle loto kuyruklarına girdi. 6 doğru rakamı bilen talihliler büyük ikramiye ile yapacaklarını şimdiden hayal etmeye başladı. Peki büyük ikramiye numaralarını bilen çıktı mı? Hangi illere ikramiye isabet etti. Süper Loto büyük ikramiye hangi şanslı numaralara isabet etti? Süper Loto Şanslı Numaralar Süper Loto bilet sonucu sorgulama ve Süper loto çekiliş sonuçlarını öğrenmek için tüm detaylar haberimizde mevcut olacak. Süper Loto 21 Aralık 2017'de de devretti.

21 ARALIK SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA YAPILIYOR?

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Ankara Balgat binası çekiliş salonunda, MPİ çekiliş heyeti ve noter huzurunda yapılan Süper Loto çekilişleri düzenli olarak saat 21:15'te başlamaktadır. Çekilişin tamamlanması ve kazanan numaraların vatandaşlara duyurulması ise en geç 21:45'tir. Vatandaşlar 21:45'ten itibaren Süper Loto sonuçlarını görüntüleyebilir. Süper Loto sonuçlarının açıklandığı sayfada kazanan numaralar, ikramiye bilgisi, büyük ikramiye kazanan il/ilçe bilgisi ve çekilişin videosu yer almaktadır. Çekilişi canlı olarak izlemek isteyen vatandaşlar ise saat 21:15'ten itibaren Milli Piyango İdaresi'nin resmi internet sitesi üzerinden (www.millipiyango.gov.tr) izleyebilir.

Süper Loto çekilişini canlı izlemek için tıklayınız (21 Kasım 2017)

SÜPER LOTO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Süper Loto sonuçları, en geç 21:45'te Milli Piyango İdaresi tarafından resmi site üzerinden açıklanmaktadır. Vatandaşlar, saat 21:45'ten itibaren Milli Piyango İdaresi'nin resmi internet sitesi üzerinden sonuçları görüntüleyebilir.


SÜPER LOTO 14 ARALIK SONUÇLARI SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİNDE GEÇEN HAFTA HANGİ NUMARALAR KAZANDI?

Süper Loto oyununun bu haftaki çekilişinde 6 bilen çıkmayınca, 12 milyon 292 bin 622 lira 1 kuruş haftaya devretti. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 5 bilen 92 kişi 8 bin 152 lira 60'ar kuruş, 4 bilen 4 bin 899 kişi 164 lira 55'er kuruş, 3 bilen 98 bin 561 kişi 14 lira 10'ar kuruş ikramiye almaya hak kazandı. 6 bilen çıkmayan çekilişte, 2 milyon 945 bin 879 lira 75 kuruş ikramiye dağıtıldı. Hasılattan, KDV olarak 2 milyon 128 bin 601 lira 59 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak da 1 milyon 190 bin 255 lira 64 kuruş kamuya aktarılacak.

İŞTE BÜYÜK İKRAMİYE İSABET EDEN BAYİLER

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR, OYUNUN ÖZELLİKLERİ
İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar. Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...