Aşk komandoları nedir? (Aşk Komandoları Hangi Ülkede Var?)

Düzenleyen:
Aşk komandoları nedir? (Aşk Komandoları Hangi Ülkede Var?)

MAGAZİN Haberleri

Aşk Komandoları nedir? ATV ekranlarında yayınlanan Milyoner yarışmasındaki 'aşk komandoları' sorusu gündeme oturdu. Dün geceden beri milyonar 'aşk komandoları nedir, hangi ülkede var' diye aratıyor. Herkesin merak ettiği soruları sizler için haberimizde derledik. İşte Aşk komandoları ile ilgili güncel bilgiler...

"Aşk komandoları nedir? Aşk komandoları hangi ülkede var?" dün geceden bu yana milyonlar soruların cevabını aratıyor. ATV ekranlarında yayınlanan Milyoner programında gündeme oturacak bir soru soruldu. Aşk Komandoları olarak bilinen farklı sınıf ve cinslerden birbirlerini seven çiftleri koruma altına alıp evlenmeleri için destek olan örgüt hangi ülkededir?... Herkesin kafasını kurcalayan bu sorunun cevabını sizler için derledik. Kim Milyoner Olmak ister son bölüm ATV’de büyük ilgi gördü. Dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı dün gece bir bilinmeyeni ortaya çıkardı. Aşk komandoları adı altındaki örgüt Hindistan'da farklı cinslerde iki çifri birbirine kavuşturuyor. İşte Aşk komandoları ile ilgili detaylı bilgiler 

 

Aşk komandoları nedir ile ilgili görsel sonucu

AŞK KOMANDOLARI HANGİ ÜLKEDEDİR?

Aşk Komandoları olarak bilinen farklı sınıf ve cinslerden birbirlerini seven çiftleri koruma altına alıp evlenmeleri için destek olan örgüt hangi ülkededir? 

ÇİN

HİNDİSTAN

ARNAVUTLUK

İRAN

Doğru cevap: Hindistan

Aşk komandoları nedir? (Aşk Komandoları Hangi Ülkede Var?)

AŞK KOMANDOLARI NEDİR?

Her yıl milyonlarca kişinin namus cinayeti gerçekleştirdiği Hindistan'da "Aşk Komandoları" isimli avukatların kurmuş olduğu grup, genç çiftleri korumak için harekete geçti. 11 bin gönüllünün destek verdiği grup, ailelerinin evlenmelerine izin vermedikleri çiftleri koruma altına alıyor.

Söz konusu grup, 24 saat açık yardım hattı ile çiftler, güvenli evlere yerleştiriyır, yiyecek veriyor ve yasal danışmanlık imkanı sağlıyor. Bunların dışında çiftler için resmi nikah yapılmasına da aracı oluyorlar.

2010 yılında kurulmuş olan Aşk Komandoları, şimdiye kadar tam 20 bin çifte yardım etti.

Koruma altına alınanlardan 22 yaşlarındaki Devender ve Lalite isimlerindeki çift şuanda güvenli bir evde kalıyor. Devender'in, Lalita'dan daha düşük bir kastta olması sebebiyle genç kızın ailesi birlikteliklerine itiraz etmiş. Ancak Aşk Komandoları sayesinde ayrılmak istemeyen çift, mutlu sona ulaştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...