Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Madatov, Beşiktaş'a imza attı mı?

Düzenleyen:
Madatov, Beşiktaş'a imza attı mı?

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Azerbaycan'ın Qarabağ takımında forma giyen 20 yaşındaki genç yetenek Madatov'la el sıkıştığını Türkiye'de ilk olarak Skorer duyurmuştu. Madatov'un takım arkadaşı Eltun Yaqublu, Instagram hesabından Madatov'un imzaladığı sözleşmeyi Kartal sembolüyle paylaştı.

Beşiktaş'ın Azerbaycan temsilcisi Qarabağ forması giyen Mahir Madatov'la prensip anlaşmasına vardığını ilk olarak Skorer duyurmuştu.
 
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 22 Kasım'da Karabağ'da oynanan Qarabağ-Chelsea maçını izlemiş, 20 yaşındaki futbolcuyu büyüteç altına almıştı. Deneyimli teknik adam Kurbanov ile olan sohbetinde Mahir de konuşulmuştu. 
 
Madatov'un takım arkadaşı Eltun Yaqublu, Instagram hesabından Madatov'un imzaladığı sözleşmeyi Kartal sembolüyle paylaştı. Bu paylaşım, Madatov'un Beşiktaş'la sözleşme imzaladığı yorumlarını beraberinde getirdi.
 
Süper solak, yükselen yıldız 
 
Azeri futbolcu 17 yaşından beri üç yıldır ülkenin birinci liginde forma giyiyor. FC Bakü takımından iki yıl önce Qarabağ'a transfer oldu. Sol kanatta ileri dönük görev alan Mahir, sürati, çalımları, müthiş sol ayağıyla ve her geçen gün yükselen performansıyla dikkat çekiyor. 
 
Devlere karşı forma giydi 
 
Azerbaycan genç milli takımlarının ardından A Milli Takım'da da forma giymeye başlayan futbolcu, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde de Chelsea, Roma gibi takımlar karşısında görev alarak genç yaşında önemli tecrübe kazandı.

Madatov, Beşiktaş'a imza attı mı?

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...