Hatay'da gösteriler gece boyu devam etti

/ Kaynak: CHA
Hatay'da gösteriler gece boyu devam etti

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da polisle eylemci grup arasında dün saat 21.30 sıralarında başlayan çatışma gece boyu sürdü.

Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da polisle eylemci grup arasında dün saat 21.30 sıralarında başlayan çatışma gece boyu sürdü. nbsp;TOMA ve biber gazı ile müdahale edilen grup, havai fişek, ses bombası, molotof bombası, maytap, demir bilye ile polise karşılık veriyor. Olaylarda şu ana kadar 1'i asker, 3'ü polis 4 kişi yaralandı.Gezi Parkı eylemlerinde yaralanan Antakyalı Ali İsmail Korkmaz, tedavi gördüğü hastanede ölmesinin ardından dün öğle namazına mütakiben memleketi Hatay'da gözyaşları arasında toprağa verilmişti. Korkmaz'ın ölümünü protesto etmek isteyen 300 kadar eylemci, yasak olmasına karşın yürüyüş güzergahını değiştirmekte ısrar edince polisin müdahalesi gecikmedi. TOMA'dan sıkılan su ile Armutlu Mahallesi girişine kaçan göstericiler burada barikat kurdu, zaman zaman kurdukları barikatları ve çöp konteynerlerini ateşe veren grup polisle çatışmayı sürdürüyor. nbsp;Eylemci grup, özellikle apartman çatılarından polise ses bombası, molotof kokteyli atıyor. TOMA'lar zaman zaman apartmanların çatılarına su sıkarak grubu etkisiz hale getirmeye çalışıyor. Bu arada Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç çatışmanın yaşandığı mahalleye gelerek bilgi aldı.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...