Şanlıurfa’da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen:
Şanlıurfa’da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa’da okul servisine yetişemeyen ve hastaneye giden ailesinin yanında olmak isteyen çocuk, kazada hayatını kaybetti. Kazada ailenin diğer 3 ferdi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Ceylanpınar-Viranşehir karayolunda meydana geldi. İddiaya göre, Ceylanpınar’da ortaokulda okuyan Ali Paçal, her sabah okula gitmek için bindiği servise yetişemedi. Rahatsızlığı nedeniyle tedavi olmak üzere Viranşehir Devlet Hastanesine gidecek olan baba Erbil P., servise binemeyen oğlunu otomobille yol üstündeki okula bırakacağını söyledi. Anne, baba ve kardeşiyle birlikte otomobile binen Ali Paçal, okula değil, ailesiyle birlikte Viranşehir’e gitmek istediğini söyledi. Israrlara dayanamayan baba, oğlu Ali Paçal, eşi ve bir diğer çocuğunu da yanına aldı.

Otomobilden dışarı fırlayarak ağır yaralandı

Baba Erbil P.’nin kullandığı otomobil, Ceylanpınar-Viranşehir karayolunda kontrolden çıkarak takla attı. Kazada otomobilden dışarı fırlayan Ali Paçal, babası Erbil P. ile annesi ve küçük kardeşi yaralandı. Durumu ağır olan Ali Paçal, yoldan geçen başka bir sürücü tarafından Viranşehir Devlet Hastanesine götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralı, durumu ağır olduğu gerekçesiyle Şanlıurfa’ya sevk edildi. Diğer yaralılar ise olay yerine çağrılan ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.Özel bir hastanede tedavi altına alınan Ali Paçal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morgundaki işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...