Meksika'da köprülerde asılı 6 ceset bulundu

Düzenleyen:
Meksika'da köprülerde asılı 6 ceset bulundu

DÜNYA Haberleri

Meksika'da üç köprüde asılı halde 6 ceset bulundu. Daha önce benzer eylemlerde bulunan uyuşturucu kartellerinin bu cinayetleri işlediği tahmin ediliyor.

BBC'nin haberine göre, polis yetkilileri, Meksika'nın Baja California Sur eyaletinin turistik bölgesi Los Cabos'ta işlek otoyollarda yer alan üç köprüde asılı halde 6 ceset buldu.

Baja California Sur Valisi Carlos Mendoza Davis, olayla ilgili  soruşturmanın başlatıldığını belirterek, cesetlerin kimlik belirleme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Davis, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu tür şiddet  eylemlerini kınıyorum. Hepimiz bu tür olayların karşısında birlik olmalıyız"  ifadesini kullandı.


Daha önce benzer eylemlerde bulunan uyuşturucu kartellerinin bu cinayetleri işlemesi, en büyük ihtimal olarak görülüyor.

Bölgede ocak-ekim aylarında yaşanan şiddet olaylarında en az 400 kişinin öldüğü tahmin ediliyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...