Rusya'dan son dakika S-400 açıklaması!

Düzenleyen:
Rusya'dan son dakika S-400 açıklaması!

GÜNDEM Haberleri

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Askeri Teknik İşbirliği'nden sorumlu danışmanı Vladimir Kojin, S-400 hava savunma sistemlerinin teslimatı konusunda Türkiye ile tüm konuların çözüldüğünü belirterek, “Teslimatların 2019 sonu veya 2020 başında yapılacağını öngörüyoruz.” dedi.

Kojin, başkent Moskova’da gazetecilere yaptığı açıklamada, S-400’lere  ilişkin kontratın Türkiye ile Rusya arasında önümüzdeki günlerde  imzalanabileceğini söyledi. Sistemlerin teslimatı konusunda Türkiye ile tüm konuların çözüme  kavuşturulduğunu vurgulayan Kojin, “Türkiye ile Rusya sistemlerin ödemesi  konusunda ortak bir plan geliştirdi. Teslimatların 2019 sonu veya 2020 başında  yapılacağını öngörüyoruz.” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Putin’in geçtiğimiz günlerde  gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinde S-400’lere ilişkin anlaşmanın kısa bir süre  içerisinde imzalanacağını duyurmuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...