Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

17 yaşındaki anne 4 aylık bebeğini 500 liraya sattı

Düzenleyen:
17 yaşındaki anne 4 aylık bebeğini 500 liraya sattı

YAŞAM Haberleri

500 lira karşılığında sattığı bebeğini geri almak istediği iddia edilen 17 yaşındaki anne ile bir karı koca gözaltına alındı.

Adana’da para karşılığı sattığı bebeğini geri almak istediği iddia edilen anne ile bir karı koca gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, bir ihbar üzerine Seyhan ilçesindeki adrese giden polis ekipleri, 17 yaşındaki B.Ö. ile ev sahibi Z.D. ve M.D. arasında çıkan tartışmayı önledi. Yaklaşık 4 ay önce B.Ö.'nün dünyaya getirdiği erkek bebeğini 500 lira karşılığı sattığı, pişman olunca geri almak istediği iddiası üzerine karı koca ile B.Ö.'yü gözaltına aldı. B.Ö. yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Bebeğin evde yapılan doğumla dünyaya geldiğini ve nüfuslarına kaydettirdikleri söyledikleri öğrenilen çift hakkında, "soybağını değiştirme" iddiasıyla işlem başlatıldı. Karı koca ile B.Ö., adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...