Evleri yanan aileyi komandolar arıyor

Düzenleyen:
Evleri yanan aileyi komandolar arıyor

YAŞAM Haberleri

Kastamonu'da 23 gündür ulaşılamayan aileyi arama çalışmalarına komando birliği de katıldı.

Kastamonu'da iki evin kullanılamaz hale geldiği  yangının ardından 23 gündür ulaşılamayan Çataloğlu ailesini arama çalışmalarına  komando birliği de katıldı. Bürme köyü Kuzören Mahallesi'nde 29 Kasım'da çıkan yangının ardından  haber alınamayan Çataloğlu ailesini arama çalışması devam ediyor. Ailenin dağlık alanda olabileceği ihtimali üzerine arama çalışmasına  jandarmanın yanı sıra komando timleri de katıldı. Çataloğlu ailesine ait evin 2 kilometre uzağında yol kenarında bulunan  bağırsak parçası ve kan izlerine ilişkin jandarma ekipleri bölgeden numune aldı. İzlerinin parçalanmış bir hayvana ait olabileceği değerlendirilirken,  alınan numune adli tıp kurumuna gönderildi. Fazıl Çataloğlu'nun torunu Serdar Çataloğlu'na ait olduğu tahmin  edilen, yanan evin enkazında bulunan cesedin ise Ankara Adli Tıp Kurumundaki  incelemesi sürüyor.

OLAY
Fazıl Çataloğlu ile akrabası Ahmet Çataloğlu'na ait evlerin 29  Kasım'da yanmasının ardından Fazıl Çataloğlu ile eşi Sebahat, oğlu Emin, gelini  Şengül ve torunu Serdar Çataloğlu'ndan haber alınamaması üzerine arama çalışması  başlatılmıştı. Çataloğlu'nun yanan evinin enkazında torunu Serdar Çataloğlu'na ait  olduğu tahmin edilen bir ceset bulunmuş, otopsi amacıyla Ankara Adli Tıp Kurumuna  gönderilmişti.  Fazıl Çataloğlu'nun traktörü ise evine 10 kilometre  mesafedeki Elmayakası mevkisinde ormanlık alanda bulunmuştu.  Olayla  ilgili E.K. ve E.K. kardeşler ile A.Ş. tutuklanmış, zanlıların aileye ait  büyükbaş hayvanların bir kısmını çalarak sattığı iddia edilmişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...