Balık avladıktan sonra kaybolan 5 kişi bulundu

Balık avladıktan sonra kaybolan 5 kişi bulundu

YAŞAM Haberleri

Muş'un Malazgirt ilçesinde açıldıkları nehirde yoğun sis nedeniyle kıyıya yanaştıktan sonra kaybolan 5 balıkçı, jandarma ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından bulundu.

Alınan bilgiye göre, Aktuzla köyünden Mesut Ulaş ile Doğan, Muhammed, Muaz ve Şeref Eren balık avlamak üzere Murat Nehri'ne açıldı. Bir süre balık avlayan bu kişiler, araç lastikleriyle yaptıkları ilkel sandal ile nehirde ilerlerken sis nedeniyle kıyıya yanaşmak zorunda kaldı. Yoğun sisten dolayı kaybolan balıkçılar, durumu jandarma ve AFAD'a bildirdi. Ekipler, yaklaşık 6 saat arazide arama çalışması yaptıktan sonra bu kişileri Bulanık ilçesi Karaağıl köyü civarında bir sazlıkta bitkin halde buldu. AFAD ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan balıkçılar, Bulanık Devlet Hastanesine kaldırıldı. Balıkçıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...