Derya Uluğ: Bir gecede 13 şarkı yazdım

Düzenleyen:
Derya Uluğ: Bir gecede 13 şarkı yazdım

MAGAZİN Haberleri

“Hadi Be”nin konuğu, ünlü şarkıcı Derya Uluğ oldu. Nasıl besteler yaptığına değinen Uluğ “Tamamıyla Allah vergisi bir şey bu.

İlham geldiği her an, özellikle çok üzgünken, çok öfkeliyken çok güzel şeyler çıkıyor. O ilham nasıl geliyor hiç bilmiyorum. Ama beni bazen uyutmuyor. Mesela hiç unutmuyorum, İrem’in tele-vizyon programına katılacağım gün sabah 9-10 gibi orada olmam lazımdı. Saat sabah 5 buçuk ve ben uyumak için artık ağlıyorum. Uyuyamıyorum. Gözümü kapatıyorum, içim geçiyor, bir dörtlük geliyor aklıma. Kalkıyorum bir şarkı yapıyorum. O gece tam 13 tane şarkı yazdım. Normalde 3-4 tane şarkı çıktığı oluyor bir gecede. Ama o benim için unutulmazdı” şeklinde konuştu.

Derya Uluğ “Şarkıcı olmasan hangi mesleği yapardın?” sorusunu şöyle cevapladı: Futbolcu olurdum. Aşçı ya da terzi de olabilirdim, styling yapabilirdim.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...