Kanarya darbe aldı

Düzenleyen:
Kanarya darbe aldı

SPOR Haberleri

F.Bahçe kötü oynadığı maçta Jackson’u durduramadı, 5. yenilgisini aldı.

Basketbol THY Avrupa Ligi’nin 14. haftasında Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda İsrail ekibi Maccabi FOX’a 82-73 yenildi. Temsilcimiz bu sezon 5. mağlubiyetini aldı. Karşılaşmaya tutuk başlayıp 7. dakikada 15-2 geriye düşen Sarı Kanarya 2. çeyreğe 24-15 mağlup girdi. Fener, Bobby Dixon’ın lokomotifliğinde farkı bir sayıya (26-25) indirmeyi başardı. Fakat hücumda sayılar bulan Maccabi soyunma odasına 40-36 önde gitti. 3. çeyrekte bir ara 40-40’lık eşitliği yakalayan Obradovic’in ekibi final periyoduna 60-54 geride başladı. Bu çeyrekte savunmada yeterli sertliği gösteremeyen Fenerbahçe, müsabakadan 82-73 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın en skorer ismi 20 sayıyla Maccabi’den Jackson olurken, F.Bahçe’de Vesely 18 sayı üretti. Sakatlığı geçip Kızılyıldız maçıyla sahalara dönen Nikola Kalinic ilk yarıda yeniden ayağından sakatlanarak sağlık ekibinin yardımıyla soyunma odasına gitti. 

2020’ye kadar söz verdim

Fenerbahçe Doğuş‘un tecrübeli koçu Zeljko Obradovic, Maccabi maçı öncesi İsrail’de açıklamalar yaptı. Obra, NBA’yde çalışmayı düşünüp düşünmediği sorusuna, “Kulübün başkanı Aziz Yıldırım’a 2020’ye kadar Fenerbahçe’de kalacağıma dair söz verdim. Sözümü bozmak istemem, bu yüzden başka bir yerde çalışmayı şu anda aklıma getirmiyorum” karşılığını verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...