Ankara merkezli 9 ilde FETÖ operasyonu

Düzenleyen:
Ankara merkezli 9 ilde FETÖ operasyonu

GÜNDEM Haberleri

Ankara merkezli 9 ilde FETÖ operasyonu başlatıldı. 16 muvazzaf subay hakkında gözaltı kararı var... Hakkında gözaltı kararı çıkarılan askerlerin 7'si albay, 9'unun da yarbay olduğu öğrenildi. Öte yandan KHK ile kapatılan FETÖ okullarında görev yapan 44 öğretmen hakkında da gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara merkezli 9 ilde FETÖ'nün Jandarma Genel Komutanlığındaki mahrem yapılanmasına yönelik 16 muvazzaf subay hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, "FETÖ/PDY'nin Jandarma Genel Komutanlığına yönelik mahrem yapılanmasına ilişkin yapılan soruşturma kapsamında Ankara merkezli 9 ilde eş zamanlı operasyon ile 16 muvazzaf subay (7 albay, 9 yarbay) hakkında gözaltı işlemlerine başlanılmıştır" denildi.


44 ÖĞRETMEN HAKKINDA GÖZALTI

Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, KHK ile kapatılan FETÖ okullarında görev yapan ve FETÖ ile irtibatları tespit edilen 44 öğretmen hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...