Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Prof. Dr. Şansın Tüzün müzikteki başarısıyla dikkat çekiyor

Düzenleyen:
Prof. Dr. Şansın Tüzün müzikteki başarısıyla dikkat çekiyor

MAGAZİN Haberleri

Fizik alanındaki tedavi yöntemleriyle adından söz ettiren Prof. Dr. Şansın Tüzün, müzik dünyasında da başarılarıyla göz dolduruyor.

İstanbul Üniversitesi Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şansın Tüzün, tıp alanındaki çalışmalarının yanı sıra müzikal alandaki başarısıyla dikkat çekiyor.

Tüzün, hastalarını su ile tedavi ederek tıp dünyasında adından bahsettiriyor. Müzik dünyasında ise sesiyle beğeni topluyor. Hastalarıyla ilgilendiği zaman dilimi dışında kendini müziğe adayan Prof.Dr. Şansın Tüzün; söz yazıyor, şarkı söylüyor, beste yapıyor.

Binlerce kişi önünde Goran Bregoviç ile düet

2015 yazında Çeşme’de binlerce kişiye konser veren Goran Bregoviç, Sezen Aksu'dan sonra ilk kez bir Türk sanatçısını şarkı söylemek üzere sahnesine davet etmişti. Tüzün ve Bregoviç, sahnede Ederlezi şarkısını seslendirmişti.

"Kendisiyle hala görüşüyoruz, şarkılarım konusunda beni destekliyor"

Müzik çalışmalarıyla ilgili TRT 1 Ana Haber bültenine konuşan Prof.Dr. Şansın Tüzün, o ilk heyecanını şu sözlerle anlattı: “Goran Bregoviç’le Çeşme’de bir konserde konuk sanatçı olarak beraber sahne aldık. Kendisiyle hala görüşüyoruz, şarkılarım konusunda beni destekliyor."

Prof. Dr. Tüzün hem fizik alanındaki hem de müzikteki başarılarıyla adından daha çok söz ettirecek gibi görünüyor.

Prof. Dr. Şansın Tüzün müzikteki başarısıyla dikkat çekiyor

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...