Zerrin Özer değişiminin sırrını anlattı (Zerrin Özer Nasıl Kilo Verdi)

Düzenleyen:
Zerrin Özer değişiminin sırrını anlattı (Zerrin Özer Nasıl Kilo Verdi)

MAGAZİN Haberleri

Yeni imajı ve verdiği kilolar ile tanınmayacak hâle gelmişti. Peki Zerrin Özer nasıl kilo verdi, estetik yaptırdı mı? Zerrin Özer ile ilgili tüm merak ettiğiniz soruları kendisi cevapladı. İşte Zerrin Özer'in değişiminin sırrı

Zerrin Özer nasıl kilo verdi, estetik yaptırdı mı? Zerrin Özer değişiminin sırrını anlattı. İşte Zerrin Özer'e dair merak ettikleriniz... Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü şarkıcı Zerrin Özer, vermiş olduğu kilolar ve yeni görüntüsüyle herkesi şaşkına uğrattı.

zerrin özer ile ilgili görsel sonucu

"3,5 SENE YÜRÜYEMEDİM"

Peki Zerrin Özer nasıl kilo verdi, yüzünde estetik var mı gibi sorularınız duyar gibiyiz. Konuyla ilgili suskunluğunu bozan ünlü şarkıcı, "Çok kilo almıştım. Kilo vermem gerekiyordu. Çok büyük 3 tane ameliyat geçirdim. 3,5 sene yürüyemedim. Fizyoterapist ablam 3,5 sene tedavi etti beni" şeklinde konuştu.

Zerrin Özer değişiminin sırrını anlattı (Zerrin Özer Nasıl Kilo Verdi)

HER GÜN 2 SAAT FİZİK TEDAVİ GÖRMÜŞ

106 kilodan 80 kiloya düştüğünü belirten Özer, "Ablamın özverili çalışmasıyla her gün 2 saat fizik tedavi uygulayarak ayağa kalktım. 106 kilodan 80 kiloya düştüm. Hem spor yaparak, hem de diyetle kilolarımdan kurtuldum" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...