Acun Ilıcalı'ya 9 milyon euro'luk yeni jet

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı'ya 9 milyon euro'luk yeni jet

MAGAZİN Haberleri

Tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, yolculuklarında kullandığı özel jetini, 9 milyon Euro harcayarak daha uzun menzilli yeni bir modelle değiştirdi.

‘Survivor’ çekimleri nedeniyle sık sık Dominik’e uçan Ilıcalı, işlerini hızlandırmak ve bekleme süresini azaltmak için uçağını baştan aşağı yeniledi. Yunanistan, Brezilya ve Meksika adına da Survivor yarışması yapan Acun Ilıcalı, eski uçağını uzun menzilli uçuş yapan Challenger 605 tipi özel jetle değiştirdi.

Böylelikle Ilıcalı, menzili 7 bin 408 kilometre olan uçakla Londra-New York, Dubai-Londra arasında duraksız uçabiliyor. Eski jetini çok uzun süre yakıt ikmali yapamadan havada kalamadığından ötürü satmak zorunda kalan Ilıcalı’ya bu değişim 9 milyon euro’ya  mal oldu. Kısa sürede işlerini hallederek zamandan tasarruf eden Ilıcalı , haftada bir veya iki defa Türkiye’ye gidip geliyor. (Akşam)

Acun Ilıcalı'ya 9 milyon euro'luk yeni jet

Acun Ilıcalı'ya 9 milyon euro'luk yeni jet

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...