İşte Beşiktaş'ın yeni forması

İşte Beşiktaş'ın yeni forması

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yeni sezonda giyeceği adidas 'Çubuklu Forma' taraftarın beğenisine sunuldu.Futbol takımının 2013-2014 sezonunda giyeceği, bugün satışa çıkıyor.

Beşiktaş'ın yeni sezonda giyeceği adidas 'Çubuklu Forma' taraftarın beğenisine sunuluyor. Beşiktaş futbol takımının 2013-2014 sezonunda giyeceği, adidas tasarımı 'Çubuklu Forma', bugün satışa çıkıyor. Adidas Çubuklu Forma, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün kuruluşunun 110. yılı nedeniyle özel bir anlam taşırken, bu yıla özel detaylar da formaya renk, estetik ve derinlik katıyor. 110. yıla özel Beşiktaş JK arması formanın sol üst bölümünde, yani taraftarın hemen kalbinde yer alıyor. Ayrıca 110 yıllık kulüp tarihinde yer almış üç logo bütünleşik biçimde, formanın sırt iç ense bölümünde taraftarı karşılıyor. Beşiktaş futbol takımının yeni çubuklu formaları, adidas'ın en ileri, yenilikçi teknolojileriyle hazırlandı. Formalarda yer alan adidas'ın ClimaCool® teknolojisi sayesinde vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını artırıyor. Adidas formalarda kullanılan Formotiontm teknolojisi ise sunduğu özel kıvrım ve kesimlerle sporcuların doğal hareketlerini destekliyor ve performansı artırıyor.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün adidas çubuklu forma ile ilgili değerlendirmesinde "Siyah ve Beyaz'ın mükemmel uyumunu simgeler çubuklu formalarımız. Siyah ve Beyaz böyle güzel bir şekilde yan yana geldiğinde içimiz coşkuyla dolar. Bizim için çubuklu forma klasik ve vazgeçilmezdir. Beşiktaşlı duruşumuzu her an hatırlamamız için bize eşsiz bir ilham verir." denildi.
adidas çubuklu forma bugün tüm Kartal Yuvası mağazaları ve adidas yetkili satış noktalarında satışa sunuluyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...