Doğuş Otomotiv’de tüm yönetim yer değiştirdi

Düzenleyen:
Doğuş Otomotiv’de tüm yönetim yer değiştirdi

T-Otomobil Haberleri

Doğuş Otomotiv’de taşlar yerinden oynadı. Otomotiv grubu çatısı altında bulunan markaların yöneticilerişen değiştirdi.

Buna göre Bentley ve Lamborghini satan isim Volkswagen binek araçlardan sorumlu olacak. Skoda yöneticisi de Volkswagen ticariye geçecek. Şirketin dün yapılan yönetim kurullarında alınan kararlar, üreticilerle mutabakattan sonra yürürlüğe girecek.

İşte o kararlar:

1- Volkswagen Binek Araç Marka Genel Müdürlüğü görevine; Audi, Bentley, Lamborghini ve Bugatti Markaları Genel Müdürü Giovanni Atilla Gino Bottaro oldu.
2- Audi, Bentley, Lamborghini ve Bugatti markaları Genel Müdürlüğü görevine; Volkswagen Ticari Araç Genel Müdürü Kerem Güven getirildi.
3- Volkswagen Ticari Araç Genel Müdürlüğü görevini; Yüce Auto Motorlu Araçlar Ticaret A.Ş. (Skoda) Genel Müdürü Tolga Senyücel’in yürütmesi karar alındı.
4- Doğuş Oto Pazarlama ve Ticaret Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrılan Hasan Hüsnü Güzelöz’ün yerine Yönetim Kurulu üyesi olarak Vedat Uygun getirildi.
5- Doğuş Oto Pazarlama Ticaret’in Genel Müdürlüğüne 2. El Operasyonlar Direktörü Osman Yelkenci getirildi.
6- Skoda Genel Müdürlüğünü Zafer Başar’ın yürütmesine karar verildi.
7- Dijital Dönüşüm ve Kurumsal İletişim Genel Müdürlüğüne Koray Bebekoğlu getirildi.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...