İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

Düzenleyen:
İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

YAŞAM Haberleri

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüsleri, dış hat deniz otobüslerinde bazı seferleri hava koşulları nedeniyle iptal etti.

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) resmî internet sitesinden yapılan duyuruya göre, hava koşulları nedeniyle 07.50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü, 08.30 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü ve 09.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı Deniz Otobüsü seferleri yapılamadı.

Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre ise, 08.00, 09.00 ve 11.00 saatlerindeki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 08.30, 10.45 ve 12.30 saatlerindeki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri gerçekleştirilemeyecek. 

Aynı gerekçeyle saat 08.30 Bursa (Mudanya)-İstanbul (Büyükçekmece), 09.00 Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 09.30 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve 10.30 İstanbul (Büyükçekmece)-Bursa (Mudanya) seferleri de yapılamayacak.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...