Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'ya ağır darbe! Üst düzey isim itirafçı oldu

Düzenleyen:
PKK'ya ağır darbe! Üst düzey isim itirafçı oldu

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütü PKK’nın sözde özel kuvvetler sorumlusu olan terörist yakalandı. İtirafçı olan Musa kod isimli Koçali Bala'nın verdiği bilgilerle hain örgüte ağır darbe vuruldu.

Mardin MİT ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyonda Suriye sınırı kırsalında terrör örgütünün sözde Türkiye özel kuvvetler sorumlusu Musa kod adlı Koçali  Bala yakalandı. 

Milliyet'te yer alan habere göre; itirafçı olan Bala,  örgütün bölgedeki en önemli sığınak ve barınaklarının yerini gösterdi. İstanbul ve diğer büyükşehirlerdeki  bombalı saldırıların planlayıcısı olan Bala'nın gösterdiği yerlerde150 kilo plastik patlayıcı ele geçirildi. İçişleri Bakanlığı’nın gri listesinde olan Bala’nın yakalandığı operasyonda Adana Valiliği’ne 24 Kasım 2016’da bombalı saldırı düzenle yen sözde özel kuvetler üyesi terörist Çiçek Karabulut etkisiz hâle getirildi.

PKK'ya ağır darbe! Üst düzey isim itirafçı oldu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...