Şenol Güneş canlı yayında sinirlendi: Saygısızlık yapmayın

Düzenleyen:
Şenol Güneş canlı yayında sinirlendi: Saygısızlık yapmayın

SPOR Haberleri

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 2-1'lik Sivasspor yenilgisi sonrası yayıncı kuruluşa yönelik sert açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Demir Grup Sivasspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş, beIN Sports'un yayına geç almasına tepki gösterdi ve "Bunu aynı arkadaşlar yapıyor. Biz buraya gelmek durumundayız. Geldim ve beklemem söylendi sonra odama gittim. Arkadaş bir şeyler konuşuyor, bilgi sahibi olsun. Kendi yanlışlarıyla bizi suçlayamazlar. Bilgi sahibi olsun, ona göre konuşsun. Bize saygısızlık yapma hakları yok. Bizi eleştirebilirler ama suçlayamazlar. Sonuçla ilgili konuşmam. Başkalarının rahatsızlığı varsa bilemem." dedi.

"BEN KİMSEYE 'NEDEN SAVUNMA YAPIYORSUN?' DEMEM"
Basında yer alan "Şenol Güneş rakipler bize kapalı oynuyor diye eleştiriyor" sözleriyle ilgili konuşan deneyimli teknik adam "Hiç bir takıma 'Neden savunma yapıyorsun?' demedim. Savunma yapan takımların zaman geçirmesini eleştirdim. Bizim söylediğimizi yanlış anlıyorlar, kamuoyunu yönlendiriyorlar. Algı operasyonu yapılıyor. Ben kimsenin oyununa karışmam. Oyunu çirkinleştirmeyi her zaman söylerim." dedi.

- Güntekin Onay: Karışıklık oldu
beIN Sports programcısı Güntekin Onay ise Güneş'in bu açıklamalarının ardından, "Bize Şenol Güneş geliyor dediler. Herhalde o sırada bir karışıklık oldu." şeklinde cevap verdi.

- Tümer Metin'den Güneş'e flaş tepki!
Beşiktaş'ın Sivasspor'a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından Şenol Güneş ile yayıncı kuruluş beIN Sports arasında gerilim yaşandı, Tümer Metin'den Güneş'e flaş bir tepki geldi. Güneş, maçın ardından yayıncı kuruluşun yaşanan problem nedeniyle kendisini yayına geç almasına kızarken, "Bunu aynı arkadaşlar yapıyor. Biz buraya gelmek durumundayız. Geldim ve beklemem söylendi sonra odama gittim. Arkadaş bir şeyler konuşuyor, bilgi sahibi olsun. Kendi yanlışlarıyla bizi suçlayamazlar. Bilgi sahibi olsun, ona göre konuşsun. Bize saygısızlık yapma hakları yok. Bizi eleştirebilirler ama suçlayamazlar. Sonuçla ilgili konuşmam. Başkalarının rahatsızlığı varsa bilemem" ifadelerini kullandı.

Güneş öte yandan, beIN Sports'ta kendisini Şenol Güneş'in önceki haftalardaki sözlerini, "Kapanan savunmaları açamıyor Beşiktaş. Adam puan almak isteyecek, oyunu bozmak isteyecek, puan almak isteyecek tabii" şeklinde yorumlayan Tümer Metin'e de tepki gösterdi ve kendisinin önceki haftalarda oyunu yavaşlatmak isteyen takımlara tepki gösterdiğini vurguladı.

TÜMER METİN: "BİZ SENİ DAHA ÇOK BEKLEDİK HOCAM"
Tümer Metin, Şenol Güneş'in sözlerinin ardından, "Şenol Güneş bizim söylediğimiz üzerinden serzeniş yapabilirsin. Teknik taktik üzerinden ben de eleştiri yapabilirim. Saygıyı aşmadığımız sürece bunlar normal. Bu stüdyoda bizim seni beklediğimiz süre, bizim seni beklettiğimiz süreden çok daha fazladır. Orası bir gerçek." diye devap verdi.

Beşiktaş taraftarları, bu sözler üzerine Tümer Metin'e tepki gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...