Konya'da kaza: 32 yaralı

Düzenleyen:
Konya'da kaza: 32 yaralı

YAŞAM Haberleri

Konya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 32 kişi yaralandı. Kar ve buzlanmanın görüldüğü Konya-Seydişehir karayolundaki kazada, sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerince kurtarılan yaralılar, şarampolden yoldan geçenlerin de yardımıyla çıkartılarak ambulanslara taşındı

Alınan bilgiye göre, Antalya'dan Tokat'a gitmek üzere yola çıkan  Hüsamettin Karataş yönetimindeki 34 FA 4603 plakalı yolcu otobüsü, Konya-Seydişehir karayolunun 20. kilometresinde, kar yağışı ve buzlanmanın olduğu  bölgede yoldan çıkarak şarampole devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi gönderildi. Kazada sürücü Karataş ile otobüste bulunan 31 kişi yaralandı.

Konya'da kaza: 32 yaralı

Sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerince kurtarılan yaralılar, şarampolden yoldan geçenlerin de yardımıyla çıkartılarak ambulansa taşındı.Konya'daki hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan birinin  durumunun ağır olduğu öğrenildi.Kaza nedeniyle Konya-Seydişehir karayolunda ulaşım bir süre kontrollü sağlandı.

Konya'da kaza: 32 yaralı

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...