Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Üsküdar'da doğalgaz borusu patladı

/ Kaynak: CHA
Üsküdar'da doğalgaz borusu patladı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

İstanbul Üsküdar'da, yolda kazı çalışması yapan ekiplerin doğalgaz ana dağıtım borusunu patlatması korku ve paniğe neden oldu. Yolun trafiğe kapatılmasının ardından İGDAŞ ekipleri gazı kesti.

Üsküdar Nuh Kuyusu Caddesi üzerinde kazı çalışması yapan ekipler, doğalgaz ana dağıtım borusunu patlattı. Büyük bir gürütüyle irkilen çevre sakinleri, ortalığa yayılan koku üzerine olay yerinden uzaklaştı. nbsp;Birçok vatandaş burnunu kapatarak koşturmaya başladı. Dükkanlarını terk edemeyen esnaflar ise kapılarını kapattı. nbsp;Doğalgazdan korunmaya çalışan esnaf, çalışmalar sırasında doğalgazın patladığını ve dakikalarca gazın kesilemediğini söyledi. Patlamanın yaşandığı yerden geçen vatandaşlar da kulakları sağır eden ses nedeniyle kısa süreli şaşkınlık yaşadığını belirtti. Olay yerine gelen İGDAŞ ekipleri, gazı kesmek için çalışma başlattı. Ancak boruya gaz sağlayan ana vananın bulunamaması nedeniyle olaya anında müdahale edilemedi. Bu arada polis ekipleri de caddeye çıkan yolları bir süre trafiğe kapattı.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...