Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beyoğlu'nda yabancı uyruklu kadın yorgun mermiyle yaralandı

Düzenleyen:
Beyoğlu'nda yabancı uyruklu kadın yorgun mermiyle yaralandı

GÜNDEM Haberleri

Taksim'de iddiaya göre kafasına yorgun mermi isabet eden Mısır uyruklu Zahide Muhammed F. isimli kadın yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kadının hafif şekilde yaralandığı öğrenilirken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde Mısır uyruklu genç bir kadın, nereden geldiği belli olmayan mermiyle yaralandı. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis kadının yorgun mermi sonucu yaralandığı üzerinde duruyor. Olay, saat 12.30 sıralarında Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bulvar üzerinde yaya olarak yürüyen Zahide Muhammed Fadii (30), kafasında bir acı hissetti. Bir süre daha yürüyen kadın, Taksim Mis Sokak üzerindeki bir pastanenin önünde yere yığıldı. Kadının yere düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar, kadının kan akan başına peçete ile müdahale etti. Ardından da sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.

Yorgun mermi iddiası

Öte yandan, olay yerine gelen güven timleri, çevrede inceleme yaparak görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Yorgun merminin isabet ettiği üzerinde duran tim, olayla ilgili inceleme başlattı. Hastaneye kaldırılan kadının ise başından yara aldığı, bilincinin açık olduğu ve ameliyata alınacağı öğrenildi.Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...