Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'dan 3 transfer birden

Galatasaray'dan 3 transfer birden

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar, Melo ve Umut Bulut'un ardından transferde bir sürprize daha imza atma aşamasında. Ali Adnan, teknik direktör Fatih Terim'in radarına girdi.

Teknik direktör Fatih Terim'in ön libero transferinde ilk tercihi olan Felipe Melo, bonservisiyle birlikte Galatasaraylı olmak üzere. Sarı-kırmızılı kulüp, Brezilyalı futbolcunun transferinde uyguladığı sabırlı pazarlık politikası ile istediği sonuca ulaştı. Galatasaray'ın Birmingham yakınındaki kampından ayrılan idari koordinatör Şükrü Hanedan, İtalya 'ya geçerek Juventus ile masaya oturdu ve transferi büyük oranda bitirdi. Başkan Ünal Aysal'ın anlaşmanın son şekline onay vermesi halinde, Melo bugün ya da yarın 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.
UMUT BUGÜN İMZALIYOR
Geçen yıl sarı kırmızılı formayı kiralık olarak giyen ve oldukça kritik gollere imza atan Umut Bulut, bugün öğleden sonra menajeri ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'nde olacak ve 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.
IRAKLI ALİ ADNAN SÜRPRİZİ
Sarı-kırmızılılar, Melo ve Umut Bulut'un ardından transferde bir sürprize daha imza atma aşamasında. U20 Dünya Kupası'nda yıldızı parlayan Irak Milli Takımı'nın başarılı sol beki Ali Adnan, teknik direktör Fatih Terim'in radarına girdi. Galatasaray, Emmanuel Culio'nun ardından Johan Elmander'le de yollarını ayırabilirse, sol bek transferinde vazgeçtiği Carlinhos'un yerine genç oyuncuyu kadrosuna katacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...