Özel gün şart değil, hediye mutlu eder

Özel gün şart değil, hediye mutlu eder

YAŞAM Haberleri

Doğum günü, evlilik yıl dönümü, ‘ilk gördüğüm gün’ yıl dönümü... Çoğunlukla kadınlar için daha önemlidir böyle günler. Ömür boyu hatırlar, hatırlansın isteriz.

Bir düşünün... Bir gün çok sevdiğiniz biri, elinde küçük bir hediye paketi ile gelse... O günün hiçbir özelliği olmasa hatta. Sadece “İyi ki varsın demek istedim” dese, dayatılmış, birilerince belirlenmiş, milyonlarca kişinin kutladığı günlerde verilen bir hediyeden daha çok sevinmez misiniz? Ya da siz; hep hediye beklediğiniz eşinize, sevdiğinize bir sürpriz yapsanız “Seninle tanışmamızın üzerinden 8 yıl 5 ay, 11 gün geçti. Bugün onu kutluyoruz.” deseniz... Şahit olacağınız mutluluğu düşünebiliyor musunuz?! O hâlde “Aman canım, tanışma günü de neymiş” demeden, yılbaşı-yıl sonu-ortası demeden sevinmeyi sevindirmeyi bilmeli. Unutmayın ki, hediye alandan çok, vereni mutlu eder...

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...