Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray, Fatih Terim'e zaferle 'Hoş geldin' dedi

Galatasaray, Fatih Terim'e zaferle 'Hoş geldin' dedi

SPOR Haberleri

Göztepe Jahovic’in penaltı golüyle öne geçti. Cimbom Garry Rodrigues’le skoru eşitledi, Yasin ve Maicon’un golleri üç puanı getirdi. Aslan, Tudor’un bütün olumsuz izlerini sildi

Feghouli: İnandık bir kere
Sofian Feghouli maçın ardından, “Kendi gösterdiğim performanstan ötürü mutluyum. İyi çalıştım iyi mücadele ettik. İsteyen ve galibiyete inanan bir Galatasaray vardı. Ne yazık ki 1 gol yedik, ama 3 golle cevap verdik. İkinci devrede daha iyi olacağız” açıklaması yaptı.

Linnes: Zaman lazım
G.Saray’da dün sağ bek oynayan Martin Linnes, “Yeni bir teknik direktörle geriye düşmemize rağmen kazanmak güzeldi. Tudor’la Terim arasındaki farkları söylemek için henüz erken, zaman içerisinde yeni hocamızın sistemini anlayıp adapte olacağız” ifadelerini kullandı.

Terim’in yeri ayrı
G.Saray’ın eski Göztepe’nin yeni oyuncusu Sabri Sarıoğlu, “Duygusal olarak etkilenmedim desem yalan olur. Maçtan önce Fatih Terim’i ziyaret ettim. Benim futbolculuk kariyerimde çok önemli bir insandır. Terim’in bu camiada çok farklı bir yeri vardır” şeklinde konuştu.

ASLAN 37 GOLLE LİGİN GOL KRALI
Galatasaray ilk 17 hafta sonunda 35 puanla ligde 2. sırada yer alırken aynı zamanda en çok gol atan takım oldu. Aslan yarım sezonda 37 defa ağları havalandırma başarısı gösterdi. Sarı-kırmızılı takım 2,18 gol ortalaması ile oynarken sahasında 9 maçta 26 gol kaydetti. Cimbom geçen sezon ilk 17 haftada 36 puan toplamış ve 3. sırada yer almıştı. Aslan geçen sezonun ilk yarısında 31 gol bulurken bu sezon aynı dönemde 6 gol fazla attı. Tabi bu olumlu tabloda en büyük pay dün ağları bir türlü bulamasa da 14 golle Gomis’e ait.

Maicon: İmparatorla şampiyon olacağız
“En son attığım frikik golü Sao Paulo’da oynarken Atletico Mineiro karşısında olmuştu. Fatih Hoca’nın devre arası konuşması ve onun taktikleriyle maçı almayı başardık. İmparator ile şampiyon olacağız”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...