Beşiktaşlı Cenk, 20 milyon avroya Everton'a gidiyor

Düzenleyen:
Beşiktaşlı Cenk, 20 milyon avroya Everton'a gidiyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun, Premier Lig takımlarından Everton'un da radarına girdi. Everton, Cenk Tosun için Beşiktaş'a 20 milyon avroluk teklifi yaptı. Beşiktaş'ın son kararı bekleniyor. Beşiktaş, Everton'ın 20 milyon avroluk teklifine 'evet' derse Cenk Tosun devre arasında Beşiktaş'tan ayrılacak.

Beşiktaş’ın golcü oyuncusu için son teklif Premier League ekiplerinden Everton’dan geldi.

Siyah beyazlı kulüp ile temasa geçen İngiliz kulübü, Cenk için 20 milyon avroyu gözden çıkardı.

Beşiktaş’a teklifi ileten Everton yetkilileri siyah beyazlı kulübün yanıtını bekliyor.

Kariyerine İngiliz ekibinde devam etmeye sıcak bakan Cenk, kulüplerin anlaşması halinde Ocak ayında Everton’a transfer olacak.

Sezon başında Cenk için Beşiktaş ile temasa geçen Premier Lig ekipleri Newcastle United ve Crystal Palace , siyah beyazlı ekiple anlaşma sağlayamamıştı.

19 haftası geride kalan Premier Lig’te 26 puan ile 9. sırada bulunan Everton’da 11 gollü Wayne Rooney ve 7 gollü orta saha oyuncusu Dominic Lewin , takımın skor yükünü çeken isimler oldu.

Sandro Ramirez, Kevin Miralas, Oumar Niasse’nin istenilen forma ulaşamaması nedeniyle forvet arayışına giren Everton, Cenk’i transfer ederek gol sorunu çözmeyi hedefliyor.

Cenk Tosun, bu sezon Beşiktaş forması ile 23 maçta 13 gol-3 asistlik performans sergiledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...