Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kardeşini okula götürmek için evden çıktı, 2 haftadır yok!

Düzenleyen:
Kardeşini okula götürmek için evden çıktı, 2 haftadır yok!

YAŞAM Haberleri

Hatay’ın Payas ilçesinde, kardeşini okula götürmek için evden çıkan 14 yaşındaki Nerdane Bor, ailesi tarafından 2 haftadır her yerde aranıyor.

Hatay’ın Payas ilçesinde yaşayan 14 yaşındaki Nerdane'den 14 gündür haber alınamıyor. Baba Yaşar Bor, kızı Nerdane’nin 12 Aralık Salı günü sabah kardeşini okula götürmek için evden çıktığını ancak bir daha eve dönmediğini söyledi. 
Kardeşini okula götürmek için evden çıktı, 2 haftadır yok!
"HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUM"
Nerdane’nin gidebileceği yerleri araştırdıklarını, izine ulaşamayınca polise başvurduklarını anlatan Bor, "Bütün arkadaşlarını ve gidebileceği yerleri tek tek aradık ama bir sonuca ulaşamadık. Kendi imkanlarımızla kızımı bulmaya çalışıyoruz. Kızımın hayatından endişe ediyorum. Psikolojim bozuldu. Kızımı görenlerin veya nerede olduğunu bilenlerin en yakın polis merkezine bildirmelerini rica ediyorum." dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...