Bakan Yıldırım, 'işimiz siyaset değil, hizmet'

Bakan Yıldırım, 'işimiz siyaset değil, hizmet'

Politika Haberleri

İzmir Ticaret Odası (İZTO)'nın geçen mayıs ayında seçilen yeni yönetimi, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı Ankara'da ziyaret etti.

Yeni yönetime başarı dileyen Binali Yıldırım, kendilerine iletilen dosyalardaki konuların takipçisi olacağını belirterek, "İzmir'de işimiz siyaset değil, hizmet. Sizlerle birlikte hizmet etmek istiyoruz." dedi. İZTO Meclis Başkanı Rebii Akdurak ise Bakan Yıldırım'ı meclis toplantısına davet etti. İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş da, "İzmir iş dünyası olarak her türlü sorunu size aktarabiliyoruz. İzmirli Bakanımız olarak ilginize teşekkür ederiz." dedi. Ziyarette Pasaport Limanı dalgakıranı, kruvaziyer turizmi, Alsancak Limanı, Güzelbahçe Balık Hali, tüp geçit, Kemalpaşa Lojistik Merkezi gibi konuların yanısıra şehir dönüşümü, müzik yayını telif haklarının İZTO üyeleri üzerinde oluşturduğu mağduriyet konuları gündeme geldi. Demirtaş, görüşülen konularla ilgili ayrıntılı raporları Bakan Yıldırım'a takdim etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...