Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yemekteyiz'in dış sesi ortaya çıktı (Tarkan Koç Kimdir?)

Düzenleyen:
Yemekteyiz'in dış sesi ortaya çıktı (Tarkan Koç Kimdir?)

MAGAZİN Haberleri

Bir çok programda olduğu gibi Yemekteyiz'de de dış sesin olduğu kişi ortaya çıktı. Yemekteyiz'in dış sesi Tarkan Koç ilk kez görüntülendi. Peki Erkan Koç kimdir, kaç yaşında? Görüntüsü ifşa olan Koç'u görenler, "Hiç hayal ettiğimiz gibi değil." demeden edemedi. İşte Tarkan Koç hakkında merak etikleriniz

Yemekteyiz programında sürekli sesini duyduğumuz 'Yemekteyiz'in dış sesi' ortaya çıktı. Tarkan Koç isminde olan dış ses izleyiciler tarafından 'hiç hayal ettiğimiz gibi değil' yorumlarına maruz kaldı. Peki Tarkan Koç kimdir, kaç yaşında? Tarkan, 88 doğumlu. Opera ve şan bölümünü bitirip, yüksek lisansını da Felesefe bölümünde yaptı. İşte Yemekteyiz'in dış sesi Tarkan Koç'a dair merak ettikleriniz

Yemekteyiz yayınlandığı günden itibaren ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Show Tv ile başlayan fenomen program şimdi TV8 ekranında yayın hayatına devam ediyor. Herkesin merak ettiği isimlerden biri ise Yemekteyiz'in dış sesi. Yemekteyiz dış ses olarak bildiğimiz Tarkan Koç'a gelin yakından bakalım.

YEMEKTEYİZ'İN DIŞ SESİ TARKAN KOÇ KİMDİR?

Tarkan Koç, 25 Haziran 1971 tarihinde Ankara'da doğmuştur. 1988 yılında Kabataş Erkek Lisesi'nden mezun oldu. Ardından girdiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera-Şan bölümünde okuduktan sonra 1997 yılında bu bölümü bitirdi. Maltepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini yaptı. Yeditepe Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Felsefe Bölümünde Doktora öğrenimi gördü.

2008 – 2015 yılları arasında Show TV ve Fox TV'de yayınlanan "Yemekteyiz" adlı televizyon programı Tarkan Koç tarafından dış ses olarak seslendirilen Tarkan Koç şimdi TV ekranında.

YEMEKTEYİZ DIŞ SESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...