Yanal'a tepki!

Yanal'a tepki!

SPOR Haberleri

Geçmiş dönemde kulübü icraya verdiği hâlde Ersun Yanal ile tekrar anlaşma yapılmasına kızan camia Yanal’a da çok öfkeli... Sebebi ise başarısız olmasına rağmen mukavele şartlarına göre 1 sezonluk kalan parasını istemesi

Karadeniz ekibinde Ersun Yanal fırtınası dinmiyor! Hem de olumsuz anlamda... Bordo-mavililerde üçüncü defa göreve getirilen ve iki sezon önce 2 yıllık anlaşma yapılan tecrübeli teknik adam 8. haftada gönderilmişti. Bordo-mavililerle ayrılıkları hep problemli ve davalık olan Yanal, yeniden göreve getirilmesinin ardından davayı askıya almıştı. Ancak şimdi tekrar aynı sıkıntı yaşandı. 2016’da 2 yıllık mukavele yapılan ve 1 sezonu daha bulunan (1,8 milyon avro) Ersun Hoca, sözleşmesinin haksız feshedildiği gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kuruluna başvurdu. Yanal bordo-mavili kulüpten 1 milyon 650 bin avro talep etti. Sadece Yanal değil aynı zamanda yardımcılarının da benzer talepte bulunduğu öğrenildi. Bordo-mavili kulübün de davaya cevap vererek süreci beklemeye geçtiği öğrenildi.

OLAN KULÜBE OLUYOR!
Yanal’ın ayrılık sonrasında yönetim kanadından hakkında yapılan açıklamalar sebebiyle de çok üzgün olduğu öğrenildi. Hatırlanacağı gibi bazı yöneticiler Yanal’ın çok daha erken gönderilmesini istemiş ancak başkan Muharrem Usta ısrarla arkasında durmuştu. Kaldı ki, o aynı başkan Usta da geçtiğimiz günlerde Yanal ile yolları ayırmakta geç kaldıklarını itiraf etmişti. Bordo-mavili camiadan da hem yönetime hem de Ersun Yanal’a tepki vardı. Yönetime tepkinin sebebi, daha önce kulübü dava etmiş birine tekrar görev vermesi, Yanal’a eleştirinin sebebi de başarısızlığı kabul etmek yerine sezon sonuna kadar olan alacağını istemesi.

Hayalimdeki takım Trabzonspor
Antalyaspor’un sol beki Sakıb Aytaç Trabzonspor’la transfer görüşmesi yaptığını açıkladı. Rıza Çalımbay’ın Antalyaspor’dan öğrencisi olan Sakıb, bordo-mavili kulübün kendisi ile ön görüşme yaptığını doğruladı. Başarılı oyuncu, “Şu an Antalyaspor’un futbolcusuyum. Bende problem olmaz. Verecekleri rakama razıyım. Bordo-mavili formayı da seve seve giyerim. Trabzonspor hayallerimdeki takımlardan birisi. Fakat iş bende bitmiyor. İki kulübün anlaşması lazım” dedi.

Forvet  iyi defans kötü
Trabzonspor’da ilk yarının ardından ortaya çıkan tabloda hücum hattında problem yok ama defansif anlamda sıkıntı çok. Bordo-mavililer rakip fileleri 33 defa havalandırdı ve son 7 sezonun en golcü performansı yakalandı. 2010-11’de de 40 gol atılmıştı. Fakat üç sezon önce kalesinde 29 gol gören Karadeniz ekibi bu sezon da kalesinden 28 defa top çıkardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...