AK Partili vekiller FETÖ’yü anlatacak

AK Partili vekiller FETÖ’yü anlatacak

GÜNDEM Haberleri

Yurt içinde FETÖ ile mücadele devam ederken AK Parti yurt dışında tehlikenin hâlâ farkına varamayan ülkeleri uyarmak için çalışma başlatıyor. Bu kapsamda AK Partili vekiller gruplar hâlinde yurt dışında FETÖ’yü anlatacak.

İsmail Sonsuz ANKARA

Kararlı mücadeleyle yurt içinde hareket edemeyecek noktaya getirilen ancak Avrupa ülkeleri ve ABD başta olmak üzere bir çok ülkede faaliyetlerine devam eden FETÖ, bulduğu her uluslararası platformu Türkiye aleyhine kullanmaya çalışıyor. AK Parti bunun önüne geçmek için 2018’de çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Yeni yıldan itibaren AK Parti Meclis grubu, parlamenter demokrasiyi ve diplomasiyi harekete geçirecek. AK Parti Dış İlişkiler Başkanlığı koordinesinde yapılacak çalışmalar kapsamında AK Parti milletvekillerinden ekipler oluşturulacak ve bu ekipler gerek ikili gerek çok taraflı kuruluşlarda Türkiye’nin tezlerini anlatarak FETÖ’nün gerçek yüzünün görülmesini sağlamak için çalışacak. Bütün dostluk grupları ve yurt dışı komisyonları, muhataplarıyla bir araya gelecek. Vekillerin bu çalışmalarına paralel olarak üniversiteler, akademi dünyası da uluslararası partnerleri ve muhataplarıyla bilgi paylaşımında bulunacak. Ayrıca ekonomi dünyası ve iş dünyası da yurt dışında etkinlikler düzenleyecek. Çalışmalarda başta sosyal medya olmak üzere bütün mecralar etkin bir şekilde kullanılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...