Erman Kurtoğlu, Banvit ile anlaştı

/ Kaynak: İHA
Erman Kurtoğlu, Banvit ile anlaştı

SPOR Haberleri  / İHA

Beko Basketbol Ligi'nde, Bandırma temsilcisi Banvit bir süredir görüştüğü Ermal Kurtoğlu ile anlaşma sağlayarak 1 yıllığına renklerine bağladı.

Beko Basketbol Ligi'nde, Bandırma temsilcisi Banvit bir süredir görüştüğü Ermal Kurtoğlu ile anlaşma sağlayarak 1 yıllığına renklerine bağladı. Geçen sezon Anadolu Efes forması giyen Ermal Kurtoğlu ile anlaşma sağlandığını bildiren Banvit Genel Menajeri Turgay Çataloluk, "Beko Basketbol Ligi'nin en tecrübeli, kariyerli ve uzun oyuncularından birisi olan Ermal, Türk oyuncu rotasyonumuz için önemli bir hamle. Kendisinin takımımıza tecrübesi ve oyun bilgisi ile önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz" dedi. nbsp;Ermal'ın transferi ile birlikte takımın iskeletinin oluştuğunu söyleyen Çataloluk, sıranın 1 veya 2 yeni transferle takımın tamamlamasına geldiğini, Banvit'in kadro yapısına uygun sporcular üzerinde çalışmaların sürdürüldüğünü de sözlerine ekledi.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...