'Öldürmekten zevk alırım' diyerek soygun yaptı

/ Kaynak: AA
'Öldürmekten zevk alırım' diyerek soygun yaptı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Antalya'da Bahçelievler PTT Şubesi, kimliği henüz belirlenemeyen silahlı bir kişi tarafından soyuldu.

Antalya'da PTT Şubesi, silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Soygun sırasında "Doğuda askerlik yaptım, birçok adam öldürdüm. Öldürmekten de zevk alırım" diye bağıran zanlı, yaklaşık bin lirayı alarak kayıplara karıştı. 25-30 yaşlarındaki bir kişi elinde silahla, 100. Yıl Bulvarı'ndaki Bahçelievler PTT Şubesi'ne girdi. "Bu bir soygundur, kimse bir şey yapmasın. Doğuda askerlik yaptım, birçok adam öldürdüm. Öldürmekten de zevk alırım" sözleriyle şubedeki görevlileri etkisiz hale getirdi. Zanlı, elindeki çantayı PTT Şube Müdürlüğü'nde görevli Y.A'ya atarak, kasadaki paraları koymasını istedi. Y.A'nın parayı koymasının ardından içinde yaklaşık bin lira bulunan çantayı alarak bir taksiye binen ve Konyaaltı Pamir Caddesi'ne gittiği belirlenen zanlı, daha sonra yaya olarak kaçtı. Olay yerine gelen polis, şubedeki ve çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı, olay yerinde inceleme yaptı. Üzerinde lacivert gömlek, kot pantolon, başında da siyah şapka bulunan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.
Öte yandan, Bahçelievler PTT Şubesi'nin yaklaşık bir ay önce yine kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından soyulduğu öğrenildi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...