'Galatasaray'a dönüyor' iddialarına yalanlama

Düzenleyen:
'Galatasaray'a dönüyor' iddialarına yalanlama

SPOR Haberleri

Galatasaray'a döneceği ileri sürülen Wesley Sneijder'le ilgili menajeri konuştu: Herhangi bir görüşmemiz olmadı. Oradan istemeden ayrıldı. Bizim Nice ile sözleşmemiz var.

Fanatik'te yer alan habere göre; Sneijder'in Menajeri, Galatasaray'a döneceği yönünde haberler çıkan Wesley Sneijder'in durumuyla ilgili menajeri Guido Albers, önemli açıklamalarda bulundu.

Albers'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

''Sneijder, Galatasaray'da çok mutluydu. Orada büyük başarılar elde etti ve istemeyerek ayrıldı. Şu anda ise Fransa'da Nice ile yeni bir macera içinde... Galatasaray'ı uzaktan da olsa takip ediyor. Terim'in dönmesinden o da mutlu oldu. Herhangi bir görüşme yok! Sneijder'le Galatasaray'a dönme konusunu hiç konuşmadık.

"NICE İLE SÖZLEŞMEMİZ VAR"

Zaten Türkiye'den bu konuyla ilgili kimse bize ulaşmadı. Şu an Nice'te. Evet, takımın durumu beklentilerin altında ama Sneijder'in oradan ayrılması için Nice'le anlaşma sağlanması lazım. Sonuçta bizim Nice ile sözleşmemiz var.''

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...